bij voldoende belangstelling start vanaf september 2014 een cursus “tekenen & schilderen” op woensdagavond, donderdag- en vrijdagmorgen. de cursus is zowel voor beginners als meer gevorderden geschikt.

 

het belangrijkste doel van de cursus is plezier. het plezier krijgen en/of houden om met een aantal mensen bezig te zijn met tekenen en schilderen.

 

de cursus “tekenen & schilderen” bestaat uit blokken van 10 lessen. de lessen zijn voor de woensdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur en voor de donderdag- en vrijdagmorgen van 9.30 uur tot 12.00 uur en vinden plaats in mijn atelier aan de deventerstraat 132 b, 7321 cd in apeldoorn.

 

er wordt gewerkt in echt kleine groepen tot maximaal zes deelnemers. hierdoor bent u zeker van individuele aandacht en begeleiding. dit geldt zowel voor cursisten die het vaste programma volgen als voor diegenen die aan eigen thema´s werken.

 

vast programma.

in het vaste programma van de cursus “tekenen en schilderen” komen de volgende zaken aan de orde:

tekenen met verschillende materialen (houtskool, krijt, inkt met pen, penseel)

schilderen (in eerste instantie met acrylverf); o.a. onderwerpen als stilleven, kleurencirkel, perspectief, coulissen en model komen aan de orde.

 

vrije thema´s en materialen.

ook voor cursisten die bij voorkeur werken aan een eigen thema en met eigen gekozen materiaal zal voldoende aandacht en begeleiding zijn.

 

heeft u belangstelling, neem dan vrijblijvend contact op met: 

marlies koster, het kasteel 207, 7325 pc apeldoorn

e-mail         :        info@marlieskoster.nl

mobiel         :        06-51950775

 

bij aanmelding van een groep van minimaal 4 deelnemers zal overleg plaatsvinden over een extra cursus op een ander dagdeel.